Vil du have medarbejdere, der er kyndige i fødevarehygiejne?
Vores fødevarehygiejnekurser til køkken- og produktionsvirksomheder giver dig den nødvendige ekspertise for at sikre korrekt og kvalitetsmæssig fødevareproduktion. En måde at opnå dette på er ved at kræve, at medarbejderne gennemfører et fødevarehygiejnekursus.
Ved at tage et hygiejnekursus lærer medarbejderne om reglerne for håndtering af fødevarer, herunder personlig hygiejne, temperaturkrav og forureningsforebyggelse. Denne viden er med til at opretholde, at den producerede mad er sikker til konsum og af høj kvalitet. Ydermere giver det gennemførte fødevarehygiejnekursus et bevis på, at medarbejderne har den rette viden og har styr på de nødvendige regler og forskrifter, hvilket kan være med til at skabe tillid til kunder og tilsynsmyndigheder.
Jeg tilbyder hygiejnekursus til alle køkken- og produktionsvirksomheder på både engelsk og dansk. Kontakt mig på tlf. +45 42 99 38 57 eller på mail mi@foodconsultnordic.info, så fortæller jeg med glæde mere om kursets forløb.