Slider læser papirer

Egenkontrolprogram

Har du styr på udarbejdelsen af din virksomheds egenkontrolprogram? Kontakt mig i dag og få styr på den med det samme!

Kontakt os her

Med mine mange års erfaring indenfor branchen, kan jeg hjælpe dig med udfyldelsen, og sikre at du lever op til alle krav fra sundhedsstyrelsen. Overordnet set bruges et egenkontrolprogram til at sikre, at du overholder lovgivningen og ikke sælger sundhedsskadelige produkter. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker min hjælp til udfyldelsen.

Hvad skal et egenkontrolprogram indeholde?

Nedenstående kan du se nogle af de områder, som kræver skriftlig egenkontrol:

  • ​Kølekæden skal være ubrudt hele vejen gennem din virksomhed, f.eks. skal du kontrollere temperaturen, når du modtager varer.
  • Ved tilberedning af varme retter skal du sikre, at centrumtemperaturen når 75°C.
  • Ved nedkøling skal du sikre, at varen nedkøles hurtig og tilstrækkeligt.
  • Mad på varmeborde skal holdes tilstrækkeligt varm hele tiden.

Dette er nogle eksempler på ting, som der skal udføres skriftlig egenkontrol på, og er nogle af disse ting, som fødevarestyrelsen holder øje med, når de besøger din virksomhed. Hvis ikke du lever op til kravene fra sundhedsstyrelsen, så kan du risikere at modtage en sanktion. Det er altså en nødvendig, at du har oprettet et system som passer dig og dine medarbejdere

 

Lauras bakery logo

“Marco Imhof fra Food Consult Nordic, har udarbejdet virksomhedens egenkontrol program hurtigt og effektivt med professionel og personlig service, inklusive intern rapportering og opdatering i forbindelse med leverandørskifte som en service for os. Vi kan derfor kun give den bedste anbefaling.”

Lauras Bakery, Kristian Vangsgaard.

København K
Denmark

T:    +45 53808067
E:    kv@laurasbakery.com
http://www.laurasbakery.com

Sidebar

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg har arbejdet inden for branchen i mange år, og har selv tidligere arbejdet for sundhedsstyrelsen. Jeg kan hjælpe dig med, at oprette et system som er nemt og overskueligt, så du ikke behøver bekymre dig.

Jeg kan hjælpe dig med udførelsen af egenkontrolprogrammet, indretning af fødevarevirksomheden, fødevaresikkerheden og kontrolbesøg af fødevarestyrelsen.

Ønsker du at hører mere om hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed? Du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til den service jeg udbyder.

Fødevarehygiejne kursus certifikat

Kontakt mig uforpligtende i dag, og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med et egenkontrolprogram!

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du booke en tid til en aftale? Jeg står altid til rådighed, hvis du ønsker hører mere om mine ydelser. Jeg kan kontaktes på tlf. +45 42 99 38 57 eller på mail mi@foodconsultnordic.info.

Billede af Marco med t-shirt og brand

Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent

Har du brug for hjælp til håndtering af fødevaresikkerhed, udfyldelse af egenkontrolprogram, risikoanalyse m.m. så kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på en erfaren fødevarekonsulent!

+45 42 99 38 57
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os