Slider læser papirer

Risikoanalyse fødevarer

Professionel hjælp til risikoanalyse for fødevarevirksomheder. Har du brug for hjælp til udfyldelses af risikoanalysen eller forbedring af arbejdsgangene på spisestedet?

Kontakt os her

Uanset årsagen til behovet for en fødevarekonsulent, så kan vi hjælpe jer. Med vores mange års erfaring indenfor branchen, kan vi rådgive og vejlede jer vedrørende forbedringsområder i forbindelse med risikoanalyse af fødevarer. Det kunne f.eks. være arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, gennemgang af spisestedet – fødevarevirksomheden – produktionsvirksomheden. Kontakt os i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent.

Udfyldelse af risikoanalyse

En risikoanalyse for fødevarevirksomhed skal indeholde følgende:

  • Virksomhedens fødevare aktiviteter
  • Risici forbundet med aktiviteterne
  • Styringsmuligheder – dvs. hvad kan virksomheden gøre for at undgå, at kunderne bliver syge af at spise maden.

Fødevarestyrelsen stiller en masse krav til den enkelte fødevarevirksomhed, hvis i har problemer med udfyldelse af analyserapporten eller behov for en erfaren konsulent i branchen, så står vi klar til at hjælpe jer med risikoanalyse for fødevarer.

Et centralt fokus for os vil være arbejdsgangene. Der skal være tilstrækkelig rengøring, bygningerne er vedligeholdte, at virksomheden beskyttes mod skadedyr, at der er styr på medarbejdernes personlige hygiejne og varernes mærkning. Dette er det primære fokus fra fødevarestyrelsen, som man skal have med i sine overvejelser. Vi kan hjælper jer med rådgivning til forbedringer, som sikre jer, at i lever op til alle krav fra sundhedsstyrelsen.

Sidebar

Kontakt ps uforpligtende, hvis i ønsker hjælp til risikoanalyse for fødevarer

Hvis i har nogle spørgsmål i forhold til den service, vi tilbyder, eller ønsker et tilbud på vores hjælp, så er I altid velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder både hjælp til risikoanalyse for fødevarer, afrapportering, hygiejnekursus og meget mere.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 42 99 38 57 og på mail mi@foodconsultnordic.info

Gennemgang og undersøgelse med tablet

FAQ - Risikoanalyse

Hvad er en risikoanalyse for fødevarer?

 

Hvem skal udføre risikoanalyse for fødevarer?

Hvilke trin indgår i en risikoanalyse for fødevarer?

 

Hvor kan man få hjælp til udarbejdelse af risikoanalyser for fødevarer?

Nyt fra Food Consult Nordic

 

Læs Nyheder her

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent

Har du brug for hjælp til håndtering af fødevaresikkerhed, udfyldelse af egenkontrolprogram, risikoanalyse m.m. så kan vi hjælpe dig. Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på en erfaren fødevarekonsulent!

+45 42 99 38 57
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
I'm not a robot
Skriv til os

Ring til os