Uanset årsagen til behovet for en fødevarekonsulent, så kan jeg hjælpe jer. Med mine mange års erfaring indenfor branchen, kan jeg rådgive og vejlede jer vedrørende forbedringsområder i forbindelse med risikoanalyse af fødevarer. Det kunne f.eks. være arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, gennemgang af spisestedet – fødevarevirksomheden – produktionsvirksomheden. Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent.
Udfyldelse af risikoanalyse
En risikoanalyse for fødevarevirksomhed skal indeholde følgende:
- Virksomhedens fødevare aktiviteter
- Risici forbundet med aktiviteterne
- Styringsmuligheder – dvs. hvad kan virksomheden gøre for at undgå, at kunderne bliver syge af at spise maden.
Fødevarestyrelsen stiller en masse krav til den enkelte fødevarevirksomhed, hvis i har problemer med udfyldelse af analyserapporten eller behov for en erfaren konsulent i branchen, så står jeg klar til at hjælpe jer med risikoanalyse for fødevarer.
Et centralt fokus for mig vil være arbejdsgangene. Der skal være tilstrækkelig rengøring, bygningerne er vedligeholdte, at virksomheden beskyttes mod skadedyr, at der er styr på medarbejdernes personlige hygiejne og varernes mærkning. Dette er det primære fokus fra fødevarestyrelsen, som man skal have med i sine overvejelser. Jeg kan hjælper jer med rådgivning til forbedringer, som sikre jer, at i lever op til alle krav fra sundhedsstyrelsen.