Risikoanalyse fødevarer

Professionel hjælp til risikoanalyse for fødevarevirksomheder. Har du brug for hjælp til udfyldelses af risikoanalysen eller forbedring af arbejdsgangene på spisestedet?

Kontakt os her

Uanset årsagen til behovet for en fødevarekonsulent, så kan jeg hjælpe jer. Med mine mange års erfaring indenfor branchen, kan jeg rådgive og vejlede jer vedrørende forbedringsområder. Det kunne f.eks. være arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, gennemgang af spisestedet – fødevarevirksomheden – produktionsvirksomheden. Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent.

Udfyldelse af risikoanalyse

En risikoanalyse for fødevarevirksomhed skal indeholde følgende:

  • Virksomhedens fødevare aktiviteter
  • Risici forbundet med aktiviteterne
  • Styringsmuligheder – dvs. hvad kan virksomheden gøre for at undgå, at kunderne bliver syge af at spise maden.

Fødevarestyrelsen stiller en masse krav til den enkelte fødevarevirksomhed, hvis i har problemer med udfyldelse af analyserapporten eller behov for en erfaren konsulent i branchen, så står jeg klar til at hjælpe jer.

Et centralt fokus for mig vil være arbejdsgangene. Der skal være tilstrækkelig rengøring, bygningerne er vedligeholdte, at virksomheden beskyttes mod skadedyr, at der er styr på medarbejdernes personlige hygiejne og varernes mærkning. Dette er det primære fokus fra fødevarestyrelsen, som man skal have med i sine overvejelser. Jeg kan hjælper jer med rådgivning til forbedringer, som sikre jer, at i lever op til alle krav fra sundhedsstyrelsen.

Sidebar

Kontakt mig uforpligtende, hvis i ønsker hjælp til risikoanalysen for fødevarer

Hvis i har nogle spørgsmål i forhold til den service jeg tilbyder eller ønsker et tilbud på min hjælp, så i altid velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på tlf. +45 42 99 38 57 og på mail mi@foodconsultnordic.info

Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent

Har du brug for hjælp til håndtering af fødevaresikkerhed, udfyldelse af egenkontrolprogram, risikoanalyse m.m. så kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på en erfaren fødevarekonsulent!

+45 42 99 38 57
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os