Opstart af fødevarevirksomhed

Ved opstart af en fødevarevirksomhed skal man være opmærksom på en masse forskellige ting. Det kan virke meget uoverskueligt, at skulle forhold sig til lovgivningen, registreringen m.m.

Kontakt os her

Som fødevarekonsulent har jeg en masse års erfaring inden branchen. Det vigtigt for mig, at du får en god start for din nye virksomhed, og det vil jeg gerne hjælpe dig med. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker min hjælp.

Hvad skal man være opmærksom på ved opstart af fødevarevirksomhed?

Når du vælger at starte som selvstændig med en ny fødevarevirksomhed, så der flere forskellige ting, som du skal igennem for at blive godkendt.

Nedenstående finder du nogle af de punkter du skal være opmærksom på:

  • Din fødevarevirksomhed skal registreres før du kan blive godkendt.
  • Visse regler inden hygiejne, indretning og drift, som du skal kende.
  • Gennemførsel af risikoanalyse og udarbejdning af egenkontrolprogram
  • Finde ud af hvor din virksomhed skal registreres
  • Være opmærksom på andre lovgivninger, som kan være relevante for din virksomhed, det kan være alt fra import til økologi.

Som du kan se, så kan det meget hurtigt blive en uoverskuelig proces, som kommer til at kræve en masse tid af dig. Ved brug af en fødevarekonsulent som mig, vil du nemmere kunne overskue processen, samt modtage en masse rådgivning og vejledning undervejs. Kort sagt, så jeg hjælper dig personligt igennem labyrinten af
lovgivninger og krav der stilles til en fødevarevirksomhed.

Sidebar

Kontakt mig uforpligtende

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du booke en tid til en aftale? Jeg står altid til rådighed, hvis du ønsker hører mere om mine ydelser. Jeg kan kontaktes på tlf. +45 42 99 38 57 eller på mail mi@foodconsultnordic.info.

Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent

Har du brug for hjælp til håndtering af fødevaresikkerhed, udfyldelse af egenkontrolprogram, risikoanalyse m.m. så kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på en erfaren fødevarekonsulent!

+45 42 99 38 57
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os