Som fødevarekonsulent har jeg en masse års erfaring inden branchen. Det vigtigt for mig, at du får en god start for din nye virksomhed, og det vil jeg gerne hjælpe dig med. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker min hjælp.
Hvad skal man være opmærksom på ved opstart af fødevarevirksomhed?
Når du vælger at starte som selvstændig med en ny fødevarevirksomhed, så der flere forskellige ting, som du skal igennem for at blive godkendt.
Nedenstående finder du nogle af de punkter du skal være opmærksom på:
- Din fødevarevirksomhed skal registreres før du kan blive godkendt.
- Visse regler inden hygiejne, indretning og drift, som du skal kende.
- Gennemførsel af risikoanalyse og udarbejdning af egenkontrolprogram
- Finde ud af hvor din virksomhed skal registreres
- Være opmærksom på andre lovgivninger, som kan være relevante for din virksomhed, det kan være alt fra import til økologi.
Som du kan se, så kan det meget hurtigt blive en uoverskuelig proces, som kommer til at kræve en masse tid af dig. Ved brug af en fødevarekonsulent som mig, vil du nemmere kunne overskue processen, samt modtage en masse rådgivning og vejledning undervejs. Kort sagt, så jeg hjælper dig personligt igennem labyrinten af
lovgivninger og krav der stilles til en fødevarevirksomhed.
“Food Consult Nordic har været uundværlig for mit vedkommende. Marco er typen der tager sit arbejde alvorligt, og tager sine kunder alvorligt. Der er ikke noget der er dumt spørgsmål. Jeg har fået hjælp til alt fra indretning af køkken til prissætning på varer til regnskab. Marco er meget sympatisk og er meget nem at snakke med. Han forstår hvor vigtigt god rådgivning kan være i sær i starten. Kort sagt er pengene givet rigtig godt ud – jeg føler jeg har fået fuld valuta for pengene, og føler mig meget bedre klædt på til at starte selvstændigt. Så tak til Marco og anbefaling herfra!”
Diet Heaven, Jacob Isaksen
Sæby
Denmark
T: +45 27 85 70 16.
Diet Heaven – LCHF catering og take away