Om Food Consult Nordic

Kontakt os her

Manden bag

Med en baggrund som kok og med mere end 15 års erfaring indenfor hotel og restaurationsbranchen og en videregående uddannelse som mejeriteknolog og projektledelse samt mit tidligere arbejde i Fødevarestyrelsen, har jeg en dybdegående erfaring der gør at jeg kan spotte hvor udfordringerne ligger når jeg sætter mine ben i din virksomhed. Netop denne kombination af hands-on køkkenkendskab på højeste niveau og ekspertviden indenfor hygiejne i industrikøkkener og produktionsvirksomheder, giver dig en unik mulighed for at få gennemgået netop din virksomhed med nye og erfarende øjne. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe dig så du får alle de bedste forudsætninger og hvad end du måtte stå med af udfordringer i din virksomhed.

Jeg startede Food Consult Nordic tilbage i 2020 da jeg indså i mit arbejde ved fødevarestyrelsen at mange havde svært ved at tolke, forstå og forholde sig til de gældende fødevareregler. Det blev derfor min mission at hjælpe disse virksomhedsejere med vores, til tider meget kompliceret lovgivning. Jeg blev ofte mødt af frustreret virksomhedsejere der havde fået indskærpelse eller bøde fordi de måske ikke lige havde opdateret sig med de nye gældende regler og tænkte ”det må vi kunne finde en løsning på”.

Jeg har til dags dato hjulpet over 100 virksomheder i hele Danmark både store som små. Jeg sætter stor pris på den daglige menneskelige kontakt og de relationer der er skabt i mit virke som ejer af Food Consult Nordic, hvor professionalisme, god kommunikation, formidling og godt samarbejde har været nøgleordene bag succeskriterierne.

Marco Imhof

Food Consult Nordic

 

 

 

Sidebar

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg har arbejdet inden for branchen i mange år, og har selv tidligere arbejdet for fødevaresstyrelsen. Jeg kan hjælpe dig med, at oprette et system som er nemt og overskueligt, så du ikke behøver bekymre dig.

Jeg kan hjælpe dig med udførelsen af egenkontrolprogrammet, indretning af fødevarevirksomheden, fødevaresikkerheden og kontrolbesøg af fødevarestyrelsen.

Ønsker du at hører mere om hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed? Du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til den service jeg udbyder.

Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en erfaren fødevarekonsulent

Har du brug for hjælp til håndtering af fødevaresikkerhed, udfyldelse af egenkontrolprogram, risikoanalyse m.m. så kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på en erfaren fødevarekonsulent!

+45 42 99 38 57
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os