Afspil video

Mærkning af fødevarer

Mærkningen af fødevarer skal sikre, at forbrugerne får de nødvendige oplysninger om produktet, både hvad angår indhold.

Jeg håndterer:

Jeg kører i hele Danmark

Hvordan får man styr på mærkning af fødevarer?

Vil du også gerne være sikker på at alt er som det skal være i henhold til gældende lovgivning inden du sætter 10.000 labels i tryk, så vil det nok være en god ide at få tjekket det hele igennem af en kyndig fagmand. Har du opgivet inden du overhovedet er kommet i gang? Så hjælper Food Consult Nordic dig gerne på vej. Ring for et uforpligtet tilbud, ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Få hjælp til mærkning af fødevarer

Foodconsultnordic hjælper danske fødevarervirksomheder med x, y og z. vi gør bla bla. Vil du også gerne være sikker på at alt er som det skal være i henhold til gældende

Udtalelser

Marco Imhof

kører i hele Danmark

“Med en baggrund som kok og mejeriteknolog samt et par år i Fødevarestyrelsen, har jeg en dybdegående erfaring der gør at jeg kan spotte hvor udfordringerne ligger når jeg sætter mine ben i din virksomhed.

Netop denne kombination af hands-on køkkenkendskab på højeste niveau og ekspertviden indenfor hygiejne i industrikøkkener og produktions virksomheder, giver dig en unik mulighed for at få gennemgået dit køkken, restaurant, fødevare detail forretning eller produktions virksomhed, dit koncept bliver gennemgået med nye, erfarne øjne.

Jeg sætter en ære i at hjælpe dig, så du får alle de bedste forudsætninger og bedst mulige forhold.

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for netop din virksomhed.”